Unde găsești produse pentru casă, grădina și bricolaj?

Nu știu dacă am mai scris despre ultima mea achiziție imobiliară, dar acum cred că este timpul potrivit pentru a mă laudă cu nouă achiziție și ce am făcut până în acest moment. Este vorba despre o mică căsuță la țară, undeva la aproximativ 20 de kilometri față de centrul orașului Sibiu. O casă părăsită în care a locuit o bătrânică, iar aceasta a decis să se mute cu familia ei și a ales să vândă casa. A fost pe piață pentru câteva luni bune și într-un final am dat eu peste anunț și am cumpărat casa cu o reducere foarte bună.

Casă avea nevoie de o renovare completă și asta am și făcut. În primă faza am verificat structura casei pentru a vedea dacă o să reziste pentru încă câteva zeci de ani. Am întărit puțin și pe urmă am făcut cele mai importante schimbări. Un acoperiș nou, schimbarea parchetului, gresia, noi instalații sanitare și electrice. Căsuța este una de vacanță ca să spun așa, are un dormitor, living, bucătărie, baie și un spațiu de depozitare. Nu am vrut să extind mai mult și să fac o extensie pentru că nu are rost. În acest moment mă gândesc să închiriez casa pentru câțiva ani, iar pe urmă voi vedea ce voi face.

După ce am terminat căsuța a urmat una dintre cele mai grele părți. Amenajarea și cumpărarea produselor necesare pentru casă și grădina. Îmi place foarte mult să mă plimb prin magazine și să caut tot felul de produse, dar de această dată am decis să nu pierd timpul cu magazinele fizice și să cumpăr totul online. Am căutat un magazin care să îmi ofere toate produsele, pentru că nu vroiam să comand de pe mai multe magazine și să plătesc mai multe taxe de livrare sau să mă complic cu mai multe comenzi de la curieri. Așa că, am căutat câteva minute un magazin cu de toate și am dat peste maniamall.ro, un magazin care oferă o gamă foarte largă de produse pentru casă, grădina și bricolaj. Primul lucru pe care l-am adăugat în coș a fost o cutie poștală, am rămas surprins când am văzut o cutie poștală cu motive de primăvară, exact ce aveam nevoie pentru căsuța mea, care este una colorată și veselă.

Dacă vremea bună este prezentă și imediat o să fie o vreme în care timpul o să fie petrecut mai mult afară decât în interior, m-am gândit să mă pregătesc de acum cu un grătar. În categoria de grătare am găsit foarte multe grătare la prețuri foarte bune, unele ieftine, alte scumpe. Eu am ales să mă încadrez în categoria din mijloc, adică să cumpăr un grătar bun care să-și facă treaba fără probleme. Am ales să cumpăr grătarul pe cărbuni Vivatechnix VMD-1031 care este mai mult decât mulțumitor și necesar la casa omului. Prețul de achiziție a fost de 647 de lei. Am rămas surprins când am descoperit că este fabricat în România, mă gândeam că primesc un produs Made în China sau făcut într-o altă țară, dar grătarul este realizat la standarde înalte și de foarte bună calitate.

O altă achiziție a fost un hamac brazilian tip scaun, acesta a fost mai mult o dorință veche de a avea un hamac agățat. Îmi aduc aminte când am fost în vacanță în Spania și hotelul unde eram cazat avea în camere hamace agățate și am rămas pur și simplu fascinat de ele. Am zis că voi avea așa ceva la prima mea căsuță de vacanță, iar această este prima mea căsuță de vacanță. Hamacul nu a fost scump, chiar din contră, prețul a fost un chilipir, că să spun așa. Am plătit 230 de lei și sunt foarte mulțumit de el.

Produsele au fost achiziționate de pe maniamall.ro, un magazin imens de mare cu produse diversificate. Produsele disponibile pe site sunt din categorii diverse precum: îngrijire personală și cosmetice, petshop, articole de bricolaj, unelte și scule, grădina, auto, moto, atv, articole sport și aer liber, electrocasnice și climatizare, fashion, jucării, cadouri și birotică, it, laptop, telefoane și tablete.

Datele de contact: Online Business Logistic SRLDJ 106K, Nr. 124, Sebes, Alba CUI: RO 34444334 Reg. Com. J01/345/2015 Call Center: 0749 151 050 Cod Postal: 515800

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.