Tepe in domeniul criptomoendelor

Este foarte usor sa investesti in acest domeniu si este foarte usor sa ramai si fara bani. Multe proiecte care apar in aceasta perioada sunt foarte serioase, au oameni priceputi in spate si un proiect stabil, de viitor. Dar, pe langa aceste proiecte se ascund si proiecte care ofera o prezentare frumoasa si atat. Trebuie doar sa investesti si sa astepti sa se lanseze, iar in ziua lansari ai surpriza sa nu mai functioneze site-ul sau sa nu mai poti comenta pe retelele de socializare unde proiectul este prezent.

Aveti mare grija ceea ce faceti. Evitati sa investiti in proiecte foarte mult promovate de anumiti influenceri, adica de persoane de pe TikTok, Facebook, Instagram sau YouTube. Cineva care promoveaza astfel de proiecte este foarte bine platit pentru a aduna cat mai multi clienti. Bine, pot sa existe si exceptii.

In majoritatea cazurilor de pana acum, multi influenceri internationali sau chiar din Romania au promovat proiecte fantoma, care au rupt banii oamenilor si pe urma au amanat lansari sau chiar au disparut cu banii.

Am pierdut cativa bani atunci cand am inceput sa investesc in proiecte care si-au anuntat prezenta si au facut campanii de promovare. Am cazut ca prostul si mi-am asumat. A fost o alegere proasta, dar asumata. De exemplu, am investit 200 de dolari in proiectul dxdyfinance. Nu a ajuns la lansare, site-ul nu functioneaza in acest moment, iar pagina de twitter nu mai exista. This account doesn’t exist Try searching for another.

Am fost curios sa vad cati bani au fost trimisi in contul lor. Peste 700.000 de dolari. Da, mai mult de jumatate de milion de dolari, trimisi de oameni care credeau in proiect. Eu am fost unul dintre ei. Asta este, a fost o decizie asumata, dar nu ma gandeam la aceasta situatie. De obicei, in fiecare proiect in care investesc imi asum sa pierd bani, dar nu chiar din start. Am mai patit sa cumpar anumite monede la 1 dolar si sa scada la 25 de centi sau chiar mai putin, dar sunt rare astfel de situatii. De obicei, imi recuperez pierderea din alte investitii bune. Da, este un domeniu care nu este controlat, adica se pot da tepe fara probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.