Sunt în căutarea unui teren agricol

De când mă știu am o familie foarte harnică. Părinții mei au lucrat în agricultură, bunicii mei la fel. Iar de curând mi-am dat seamă că vreau să fac și eu asta, vreau să mă ocup de agricultură. Dar la un nivel diferit.

Vreau să îmi cumpăr un teren agricol sau mai degrabă un teren fertil pentru a planta câțiva copaci. Vreau să plantez câțiva meri, peri, nuci și alte câteva soiuri. Am un plan legat de o mică fabrică de sucuri naturale și vreau să pornesc această afacere cât mai repede. Pentru început am nevoie de fructe. Iar pentru a obține fructe am nevoie de copaci. Iar pentru copaci am nevoie de un teren bun.

Asta fac acum. Caut un teren de câteva mii de metri pătrați pentru a putea începe organizarea viitoare livadei și bine înțeles, plantarea copacilor. Vreau să fac acest lucru cât mai repede, cu cât avansez mai repede, cu atât șansele o să fie mai mari. Pentru teren mi-am pregătit câteva mii de euro, iar cu partea de plantare o să fiu ajutat de părinți, ei îmi oferă tot ceea ce am nevoie pentru a putea începe la drum cu livadă.

O să trebuiască să plătesc foarte mulți bani pentru aparatură pentru producerea sucului, dar am și aici un plan. Sper să există până atunci fonduri precum cele de al StartupNation sau ceva fonduri europene. Îmi voi face un plan bine pus la punct și voi aplica la fonduri, dar asta mai încolo, poate peste 5 ani.

În cinci ani am suficient timp să cresc livada și să îmi fac un plan serios legat de aceast proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.