Site-uri cu imagini gratuite pentru bloguri și site-uri

Folosesc diferite resurse gratuite pentru site-urile personale cât și pentru site-urile clienților. Una dintre cele mai importante resurse sunt cele grafice, adică tot felul de imagini care te ajută să oferi un plus de valoare unui proiect. Folosirea acestor resurse se face fără drepturi de autor, fără plata unui abonament lunar, fără achiziții, fără nimic.

Poți să folosești foarte multe imagini gratuite pentru site-uri de prezentare, blog sau materiale pentru conturile de social media. Sunt mii de imagini gratuite, fără drepturi de autor. Dar asta nu înseamnă că poți să faci ceea ce vrei tu cu acele imagini sau videoclip-uri. Poți să folosești dar fără să vinzi. Practic, dacă vrei să vinzi o imagine este ilegal. În plus, dacă vrei să oferi o mână de ajutor acelor persoane care postează imagini gratuite, poți să faci o donație.

Am făcut o mică listă cu site-urile pe care le folosesc foarte des, cele mai bune, pot să spun. Cele mai bune trei site-uri sunt:

Pexels.com este unul dintre cele mai bune site-uri pentru imagini și videoclipuri gratuite, distribuite de creatori foarte talentați. Tot conținutul publicat pe site poate să fie descărcat și utilizat gratuit. Poți să folosești fiecare imagine sau videoclip fără drepturi de autor, fără plată, fără să acorzi credite autorului.

StockSnap.io și-a făcut apariția pe piață oferind o gamă foarte diversificată de conținut gratuit. Oferă un sistem interesant de căutare și mii de fișiere disponibile gratuit, pentru folosirea lor în scop personal sau comercial.

Unsplash.com este cel mai mare site și unul dintre cele mai mari proiecte pe partea de conținut gratuit. Aici se poate găsi conținut din foarte multe categorii, foarte ușor de accesat și căutat conținutul dorit. În plus, oferă conținut premium gratuit, foarte rar la astfel de site-uri. Conținutul premium se diferenteaza prin calitatea imaginii și bine înțeles, detalii foarte clar alese la tot conținutul. Indiferent că vrei conținut pentru scop personal sau comercial, aici cu siguranță vei găsi conținutul dorit la o calitate superioară.

Acestea sunt cele trei site-uri pe care le recomand cu mare încredere. Lista este una destul de mare, dar nu are rost să va ofer 30 de site-uri când puteți găsi tot ceea ce va interesează pe aceste trei site-uri. Sunt imagini premium pe fiecare site, calitatea este una mult peste așteptări, iar autorii încearcă să acopere toate categoriile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.