Sisteme de prezentare disponibile pe gutuie.ro

In urma cu cativa ani am inceput sa organizez diferite evenimente locale dedicate celor din zona. Am avut evenimente despre cum poti sa iti dezvolti afacerea in mediul online unde au participat foarte multi administratori de pensiuni, reprezentanti a unor mici muzee din zona si alti oameni cu afaceri mici. Am avut evenimente in care am discutat si prezentat problemele locale si cum putem sa ne unim sa le rezolvam, fara sa asteptam sa faca cineva asta de la primarie. Si tot asa, pana intr-un moment dat in care aveam un eveniment lunar. Pe urma am devenit mai „influencer” si am fost chemat sa particip la diferite evenimente din alte orase.

Cele mai reusite evenimente sunt cele bine organizate, asta o spun cei din industrie. Dar parerea mea este diferita. Cele mai bune evenimente sunt cele care au ceva spontan, ceva care schimba dintr-un eveniment scris pe hartie intr-un eveniment care prinde viata si totul se schimba neasteptat de rapid, in cel mai bun mod posibil. De obicei, cand am un eveniment ma asigur ca am totul pregatit si am sisteme de prezentare acolo unde trebuie sa organizez sau sa sustin un eveniment.

La primul meu eveniment am folosit un flipchart si de atunci am evoluat enorm de mult. Pe atunci flipchart-urile au fost foarte la moda (sunt inca de actualitate), iar pentru a face rost de asa ceva trebuia sa vorbesc cu un prieten care era profesor la o scoala de engleza. L-am rugat sa-mi imprumute flipchart-ul pentru cateva ore si ii voi plati fiecare hartie pe care o folosesc. Am incercat sa ii platesc hartia dar nu a vrut, in schimb mi-a facut cadou flipchart-ul si inca cateva seturi de hartie de rezerva.

Dupa ce am invatat cum sta treaba cu flipchart-urile am zis ca am nevoie de ceva mai mare. Asa cum am spus, evenimentele au devenit din ce in ce mai mari, dar si cerintele si cele necesare mai mari. Prima achizitie a fost o tabla alba magnetica rotativa cu doua fete, o rama si un suport din aluminiu, foarte usor de manevrat si transportat. Mi-a oferit sansa sa economisesc mai multa hartie si am inceput sa scriu din ce in ce mai mult, iar problema a aparut pe urma cu markerele. In mijlocul unei prezentari markerul se termina si cautam buzunarele, cautam in geanta, cautam peste tot. Dar mi-am invatat lectia si mereu aveam o cutie de rezerva, markere noi noute.

Bine. Aveam flipchart-uri si table albe magnetice, astea doua le foloseam foarte des pana mi-am dat seama ca vreau sa organizez odata pe an un eveniment mare, eu impreuna cu cateva persoane importante din comunitate, ne-am intalnit si am construit un proiect frumos, care sa ajute comunitatea locala. Planificam evenimentul respectiv si ne-am dat seama ca avem nevoie de un televizor pentru asta, unde sa prezentam prezentatiile celor care o sa vina, inclusiv a noastre. Asa ca, am cumparat un televizor Samsung cu o diagonala de 65 de inchi si pe urma am cumparat un suport vertical de perete si bine inteles sa nu fim nevoiti sa prindem televizorul de perete si sa facem gauri inutile. Acest suport are ridicare electronica si toata greutatea este sustinuta de podea.

Toate aceste lucruri le-am cumparat pe parcurs. Nu stiam la inceput ca voi avea nevoie de televizoare, de astfel de suporturi sau macar de o tabla magnetica. In functie de progesul meu mi-am dat seama ca astfel de lucruri iti ofera un ajutor enorm de mare. Apropo de magazinul gutie.ro, locul in care gasitit tot felul de sisteme de prezentare pentru afacerea voastra. Vreau sa spun ca preturile sunt foarte bune, la toate produsele de pe site. Indiferent ca aveti nevoie de un sistem simplu de prezentare sau ceva complicat, acolo gasiti tot ceea ce aveti nevoie.

Gutuie.ro este operat de Vector Online SRL cu adresa Str. Buiacului nr. 2, Parc Logicor, Cladirea D1.1, Mogosoaia, Judet Ilfov, Romania.

0731 270 748 office@gutuie.ro Luni – Vineri in intervalul 09:00 – 17:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.