Scapam de restrictii

Tara in care locuiesc, Irlanda, a inceput acum cateva saptamani sa elimine din restrictii. In acest moment nu exista restrictii serioase, doar purtarea mastii in spatii precum magazine, spitale, aeroport, scoli samd. La finalul lunii scapam si de aceste restrictii, revenim la normalitate.

Au fost momente in care Irlanda a fost una dintre cele mai serioase tari din Europa la partea de restrictii. Stiu ca, in ultimii doi ani, am stat inchis in casa undeva la 3 luni de zile. Nu a fost o perioada foarte benefica pentru mine. Eu lucrez intr-un domeniu in care sunt implicat fizic, iar statul in casa mi-a oferit un beneficiu negativ. Dar a fost bine, mi-am ocupat timpul cu activitati online. Cum suna asta…

Legat de restrictii, am avut o singura intamplare care nu mi-a placut. Am fost in Sibiu pentru trei zile. Seara, cand era pustiu pe strada, m-am plimbat prin centru. Pe la 21 am pornit spre cazare si in fata primariei a fost un politist local care mi-a oferit inca odata dovada ca nu are rost sa ma intorc in Romania. A fost cat pe ce sa primesc o amenda pentru nepurtarea mastii. Atata noroc ca, am fost imbracat in echipament de alergat, chiar daca nu am alergat. O scutire pentru cei care practica sporturi in aer liber.

Atata prostie din partea celor care au administrat toata situatia crizei in Romania nu stiu unde mai exista. Nu stiu unde au studiat acei oameni, nu stiu cum de sunt capabili sa ocupe functii publice inalte. Nu conteaza, eu sunt in Irlanda, aici totul este bine si frumos. La sfarsit de luna scapam oficial si de masca. Eu o voi purta in continuare in spatii interioare, pentru sanatatea mea si a celor din jur, in semn de respect pentru ultimii ani in care am luptat fiecare dintre noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.