Satul ghetou Florești

Nu pot să spun nimic de laudă legat de Florești. Am văzut cum, în ultimii ani acest sat/comună a avut o creștere enormă. Se construiește în prostie acolo, dar nu se ține cont de absolut nimic. Nu există un plan urbanistic, iar cei care construiesc o fac în prostie, la o calitate foarte slabă. Nu îți va garanta nimeni că, dacă îți vei cumpăra acolo un apartament, mâine nu se va face încă un bloc în fața geamului tău, asta dacă nu este deja acolo.

Sunt foarte mulți cetățeni care se plâng de proasta calitate a apartamentelor. Multe sesizări, multe reclamații, dar fără rezolvare. Până la urmă, este fix vina clientului care își cumpără un apartament cu 40.000 de euro sau mai puțin. Dacă nu îți permiți în Cluj, atunci Florești-ul este de tine. Dar nu te aștepta să primești acceași calitate și beneficii pe care le pot avea în oraș. Până la urma, Florești este un cătun, mai nou, un ghetou, fără nimic interesant, mai ales pentru o familie. Imediat o să arate mai urât decât o favelă.

Problema se poate rezolvă foarte ușor cu ajutorul primăriei. Dar acolo nu există oameni, există doar furturi și atât. Oamenii din primărie sunt doar niște marionete care acceptă orice autorizație de construcție, bine înțeles, dacă suma este potrivită. Dacă plicul nu este suficient de gros nu vei avea permisiunea să construiești rapid. E o mafie și atât. O mafie a la Florești, o mafie care construiește în prostie. Nu pentru oameni, ci pentru animale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.