Românul nu știe de regulamente… varianta Fivver

Navigând pe site-uri sau forumuri găsesc tot felul de subiecte interesante în care mă bag. De această data vreau să menționez un român deștept care se plânge pe un forum dedicat webmasterilor legat de Fivver, cum că, acesta a fost blocat și nu știe de ce. El nu a făcut nimic, dar a fost blocat temporar și pe urmă permanent.

În momentul în care te înregistrezi pe un asemenea site accepți termeni și condiții de utilizare, indiferent că ești client sau furnizor a unui serviciu. Ai un regulament și îl respecți. Dacă nu respecți regulamentul ai o cale simplă, să părăsești site-ul sau să respecți, două variante și atât. Nu ai și o altă variantă.

Cei de la Fivver i-au blocat contul de două luni și nu știa de ce. A încercat să îi contacteze și într-un final a aflat de ce. Nu a respectat regulamentul și a încercat să contacteze clientul prin alte metode decât chatul de pe fivver, ceea ce este ilegal și te alegi cu un mare avertisment sau chiar excluderea din site. Acesta nu știa motivul, a spus că a fost blocat fără motiv. Chiar a vrut să facă reclamație la ANPC pentru acest lucru.

Vrei să faci bani? Citești regulamentul și încerci să nu îl încalci, astfel nu vei avea niciodată contul banat. Iar fivver sunt foarte serioși în legătură cu acest lucru. Dacă vrei să ai contul de fivver activ și să nu primești un mesaj că acesta: Your account was flagged for trying to conduct business outside of our platform. We consider this a violation of our Terms of Service and our policies. As a result, your Fiverr account was permanently disabled. atunci citește regulamentul în întregime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.