Primul articol scris folosind televizorul

Stiu ca suna putin ciudat, dar acesta este primul meu articol pe care il scriu de pe televizor. Am avut o problema cu laptopul si l-am dus la reparat, noroc cu asigurarea, iar acum am ramas fara laptop practic pentru cel putin doua saptamani.

Acum ceva vreme mi-am schimbat televizorul si am zis ca acesta este mai destept si l-am pus la treaba. Am incercat sa vad daca merge conectata tastatura si mouse-ul wireless si se pare ca functioneaza fara probleme. Pentru doua saptamani o sa fiu nevoit sa scriu articole folosind televizorul si sa folosesc mai mult tastatura wireless, care pana nu de mult statea degeaba intr-un sertar din birou. Experienta este una faina, nu am avut sansa sa scriu articole folosind televizorul si sa vad imaginea la o dimensiune mai mare fata de ceea ce eram eu invatat.

O sa scriu articole si o sa fac si cateva prezentari pentru proiectele mele. Se pare ca televizorul il voi putea folosi si pentru mica mea afacere. SIngurul lucru pe care il nu il pot intelege este imaginea de prezentare pentru articol. Am incercat sa incarc o imagine dar se pare ca nu am spatiu de stocare pentru a putea descarca imagini, asa ca, sunt nevoit sa folosesc o imagine externa, adica localizata la o alta adresa de internet.

Este tare. Daca aveti probleme cu calculatorul sau laptopul si aveti si un tv prin casa, procesul este simplu si rapid. Conectati o tastatura wireless si problema este rezolvata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.