Prețurile la un meci de fotbal

Am un foarte bun prieten din Lituania care mi-a propus sa merg sa vedem un meci de fotbal, juca Irlanda contra Lituania. Am zis bine, hai sa cumparam biletele si sa mergem sa vedem cum pierde Lituania. Am intrat pe site-ul unde se vand biletele si aici am avut o mare problema cand am vazut preturile biletelor pentru meci.

Am avut doua optiuni, prima optiune sa merg in tribuna irlandeza si a doua, sa merg in tribuna celor din Lituania. In functie de asta am primit si ofertele de bilete. De exemplu, cel mai ieftin bilet in tribuna irlandeza a fost de 25 de euro, in schimb, cel mai ieftin bilet in tribuna adversa a fost de 90 de euro. Am mers in tribuna celor irlandezi, pana la urma, sunt in Irlanda si iubesc tara, oamenii, era logic sa merg in tribuna lor. In schimb, cei din Lituania si-au luat bataie nu doar odata, de doua ori.

Prima data si-au luat bataie la scor. A doua oara si-au luat bataie prin bataia de joc la preturile ticketelor pentru cei din tribuna din Lituania. E de inteles ca au fost foarte multi irlandezi si preturile au fost mai bune pentru ca au putut sa vanda mai multe bilete, dar este nesimtire pe fata sa vinzi bilete si de 5 ori mai scumpe fata de tribuna adversa. Poate asa functioneaza aici, nu stiu, dar a fost pentru prima data cand am mers la un meci si ma bucur ca nu mi-am luat teapa.

Nu stiu cand voi mai merge repede la un meci de fotbal aici, dar cand se va intampla cu siguranta o sa trebuiasca sa platesc mai mult decat pretul pentru un bilet in tribuna irlandezilor, pentru ca, viitorul meci la care voi merge o sa fie Irlanda – Romania, bine inteles ca voi merge in tribuna romanilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.