Pacanele la putere

Share

Nu o sa promovez niciodata astfel de afaceri, nu o sa recomand nimanui sa joace sau sa incerce asa ceva. Dar eu sunt un nimeni si nu prea am influenta in aceasta lume, cel putin nu cunosc pe cineva care sa joace la pacanele. Doar ca, lumea niciodata nu este asa cum trebuie sa fie si astfel de jocuri de noroc ajung foarte usor exact acolo unde nu trebuie sa ajunga. Iar cei care trebuie sa ofere decenta fac contrar lucrurilor normale, promovand astfel de jocuri de noroc celor care inca primesc alocatie, adica minorilor, deci o ilegalitate mare.

Tot mai multi „influenceri” incearca sa promoveze jocuri de noroc online cat si offline prin canalele pe care le folosesc. Majoritatea publicului este sub 18 ani, ceea ce inseamna ca acesti oameni promoveaza ceva interzis minorilor si o fac de buna voie, adica stiu exact ce fac si nu le pasa de asta.

In Romania aceste cazinouri pur si simplu sunt mai ceva ca ciupercile, sunt asa de multe ca te simti undeva in Las Vegas. Am fost de curand in Bucuresti si pe o singura strada am numarat numai putin de 17 cazinouri, iar la un singur bloc au fost 6 cazinouri. Nu stiu exact cum se numeste strada, nu sunt din Bucuresti si a fost pentru prima data cand ajung prin partea aia de tara. Acolo mi-am dat seama ca Romania se indreapta spre o directie nu tocmai buna. Suntem o tara plina de cazinouri si farmacii, o tara saraca unde oamenii spera ca o sa ajunga milionari jucand la jocuri de noroc.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *