O colectie faina de carti de la Libertatea

Cei de la Libertatea au lansat de curand o noua colectie de carti, aceasta colectie de carti poarta numele de „Capodoperele literaturii”. Acopera o colectie de minim 40 de carti, iar cartile sunt pur si simplu opere a literaturii, asa cum le spune si titlul colectiei. Imi place foarte mult design-ul ales pentru carti, imi place ideea de carti cartonate, mai ales ca aceste carti sunt cartonate, dar pe langa asta mai vine cu o hartie care imita panza. In plus, o colectie de minim 40 de carti, diferite capodopere literare, nu strica din casa omului.

Astazi am facut comanda online si sunt nerabdator sa primesc cele doua carti. Apropo de comanda mea. Daca comandati pachetul Mari Clasici ai Literaturii care contine editia numarul 1 si editia numarul 2, costul acestor carti este de 49.98 ron si transportul este gratuit prin curier sau colectia de la un punct de colectare a coletelor.

Dupa ce am scris articolul am gasit pe site-ul litera o posibilitate de abonare la aceasta colectie. Platesti 80 de lei lunar si ei iti trimit gratuit cele doua volume acasa, fara batai de cap, fara sa platesti transport, in acest fel nu trebuie sa comanzi tu, nu trebuie sa mergi la un chiosc sau in cel mai rau caz sa iti dai seama ca nu mai gasesti o carte si sa iti lipseasca din colectie. Eu imi voi face abonament dupa ce va aparea a treia carte. 40 de lei este pretul unei carti, e mult, e putin, nu stiu, dar stiu ca merita si sunt carti frumoase care merita citite, in plus, stau frumos intr-o bibilioteca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.