Nu mai mananc in oras

Share

De cateva luni mi-am facut cateva „regulamente” pentru a merge cat mai mult spre o viata cat mai simpla, minimalista si eficienta din toate punctele de vedere. Una dintre aceste puncte se refera la mancatul in oras la restaurante. Mi-am dat seama ca petrec foarte mult timp cautand un loc unde sa mananc si bine inteles, foarte multi bani pentru mancat in resturante. Dupa cateva luni in care nu am mai mancat la restaurante, lucrurile sunt putin schimbate in conturile bancare si cifrele arata ca am economisit cateva sute de euro.

Mergeam de cate 2-3 ori pe luna sa mancam la restaurant si de fiecare data plateam in jur de 50 de euro pentru o masa de doua persoane, nimic special. In trei luni de zile am economisit mai mult de 500 de euro. Pe langa aceste economii pe care le-am facut, am facut si alte economii precum 70 de euro din evitatul de mers la cafenea. Ne facem acasa cafeaua mult mai buna decat in cafenele, avem un aparat profesional de facut cafeaua cu boabe si concureaza foarte mult cu cafeaua din cafenele precum Starbucks.

De la ideea sa nu mai mancam in oras am ajuns sa evitam multe lucruri si pur si simplu ne este mai bine. Am facut cateva economii frumoase in ultimile luni si ne bucuram ca ne indreptam spre destinatia pe care ne-am planificat-o.

Toti acei bani pe care i-am economisit am incercat sa ii redirectionam intr-un cont special dechis pentru aceasta „campanie” pe care am inceput-o. Acesti bani ii vom folosi pentru o noua investitie pe care vrem sa o facem in urmatorii ani. Inca nu stim exact daca vom face investitia respectiva, dar cu siguranta acesti bani sunt mai mult decat bine veniti. Sa strangi bani nu este greu, sa iti doresti mai putine este greu, dar pana la urma, daca ai un obiectiv cu siguranta poti sa ajungi sa il indeplinesti usor.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *