Mi-am schimbat numărul de telefon

A sosit momentul sa imi schimb numarul de telefon. A fost un pas destul de greu de facut si am sa spun si de ce. Am foarte multe contacte importante si foarte multe aplicatii unde aveam nevoie de numarul de telefon pentru a ma putea conecta. Am pus pe hartie fiecare aplicatie care foloseste numarul meu de telefon si facut cereri pentru a-mi schimba numarul de telefon. Nici acum nu am reusit sa schimb la toate.

Legat de contacte. Trebuia sa trimit mesaj nou la fiecare persoana cum ca mi-am schimbat numarul, Mesajul era sub forma de: Salut/Buna ziua/sunt X si recent mi-am schimbat numarul de telefon, va rog sa salvati numarul acesta, multumesc!

Si acum intrebarea… de ce mi-am schimbat numarul de telefon? Pentru simplu fapt ca, in ultimii ani, mi-am folosit foarte mult numarul de telefon pentru diverse abonari. Anul trecut cred ca am primit cel putin 3-5 apeluri lunar de la diferite firme, sa-mi vanda un produs, ba un serviciu, ba nu stiu ce. A fost suficient. Oricum, am folosit numarul de telefon mai mult de zece ani, deci a fost un calvar.  Acum am un numar nou.

Nu mai ma abonez la site-uri, nu mai imi fac conturi cu numarul de telefon si nu imi public numarul pe site-uri. In schimb, imi folosesc numarul vechi pana reusesc sa schimb numarul de pe toate aplicatiile pe care le folosesc (facebook, google, serviciile bancare si multe altele).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.