Mi-am cumparat un televizor mult prea mare

Acum cateva luni am discutat cu sotia si am ajuns la o concluzie despre achizitia unui noi televizor. Aveam un televizor micut pe care l-am folosit timp de sapte ani. Aveam nevoie de ceva mai mare si asta am si facut. Am discutat bugetul, cerintele si am mers in cautarea unui nou membru pentru divertisment.

Am mers in cateva magazine si practic aveam foarte multe optiuni, deci era greu de ales un castigator. Intr-un final, dupa cateva ore de verificat magazinele, am ajuns la concluzia sa cumparam un Samsung de 65 de inchi. Nimic mai mare, nimic mai mic, eram porniti pe aceasta marime pentru simplul fapt ca, nu il vedeam nici mare, dar nici mic. Aici am gresit si am sa va spun si de ce. In magazinele in care am fost sa vedem televizoare, fiecare televizor era unul langa celalalt si a fost foarte greu sa ne facem o parere legat de marime. 55 nu il poti compara cu 65, dar nici 65 cu cel de 75, nu?

Am cumparat televizorul si am ajuns acasa. Chestia este ca, televizorul este foarte tare, este top in categoria lui, dar problema este ca ocupa jumatate peretele.

Nu am masurat acasa sa vedem exact ce marime avem nevoie. Am fost pacaliti in magazine cand am facut comparatia intre televizoare, iar acolo ne-am pacalit maxim. Nu este problema, nu mai trebuie sa mergem la cinema asa de des. Nu de alta, dar televizorul a fost scumpicel si trebuie sa strangem putin cureaua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.