Magazinele sunt deschise doar cu programare

In 10 Mai unele restrictii au fost eliminate. Una dintre restrictii a fost foarte buna pentru noi, oamenii de rand, mai exact: redeschiderea magazinelor. M-am bucurat foarte mult cand am vazut ca se vor redeschide magazinele si mi-am facut lista de cumparaturi pentru marea zi, marea redeschidere.

Dar nu a fost sa fie. In 10 Mai am mers la magazinele unde vroiam sa cumpar unele lucruri si toate au functionat pe conceptul de programare. Adica da, sa nu existe coada au facut un sistem de programare. Nu ai programare? Nu intri in magazin. Iar chestia asta a fost promovata de guvern, abia in 17 Mai se vor redeschide toate magazinele fara programare. Dar am aflat acest lucru cand am fost in fata unui magazin, eu si cateva zeci de oameni la rand. Chestia e buna, dar sunt curios de un lucru.

Ai un timp limitat de petrecut in magazin, doar 45 de minute de la intrare. Daca intri intr-un magazin si ai nevoie de mai multe lucruri, sa zicem ca ai doi copii, mai cumperi una alta pentru casa, ceva haine si alte lucruri, acele minute nu iti vor ajunge. In plus, cum isi vor da seama ca respecti termenul de 45 de minute? Din ce am vazut se da drumul pana la 100 de oameni in marile magazine, ceea ce inseamna, sistemul cu programare e si cu dezavantaje. Nimeni nu poate sa urmareasca 100 de oameni, sa vada daca respecta cele 45 de minute. Ce o sa-ti faca daca nu respecti? Te va scoate afara? O sa cheme politia? M-am saturat de astfel de practici si limitari de oameni.

Este mai simplu sa deschida magazinele cand vom avea un sistem complet pentru cei vaccinati. Ai vaccinul? Poftim, acolo este intrarea. Este mult mai simplu si intr-un fel va forta guvernele sa-si vaccineze oamenii mai repede, fara limitari de varsta si alte criterii discriminatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.