Locuri de munca pentru ingrijitoare batrani in Germania

In ultima vreme locurile de munca devin din ce in ce mai diversificate, iar cei care isi doresc un loc de munca in domeniul ingrijirii de batrani au foarte multe optiuni. Sunt foarte multe locuri de munca in acest domeniu la noi in tara, sunt salarii foarte frumoase, dar romanii aleg mereu locurile de munca din afara, unde salariile sunt de peste 3-4 ori mai mari fata de Romania. Si este normal sa mergi sa lucrezi pentru un salariu mai mare, intr-un mediu in care esti respectat, intr-un mediu modern si multi-cultural, asa cum este Germania. In plus, in aceste zile totul se intampla online. Nu mai trebuie sa mergi in Germania sa aplici pentru diferite pozitii, totul se intampla online.

O foarte buna prietena a fost in cautarea unui loc de munca ca si ingrijitoare pentru batrani. A lucrat cativa ani in Romania si a zis ca vrea sa faca mai multi bani pentru cateva renovari in casa si o noua masina. Prima si singura ei optiune a fost Germania. A stat cateva luni si a invatat germana si pe urma, dupa ce stia putin, a aplicat la un loc de munca pe site-ul EPS-JOBS.RO, unde sunt foarte multe locuri de munca pentru ingrijitoare de batrani in Germania. Aici avea o lista mare cu ce locuri de munca au fost disponibile in acel moment, a gasit un loc de munca cu salariu de 2.700 de euro si a aplicat fara sa se gandeasca. Primul lucru a fost sa trimita toate cele necesare si dupa trei saptamani a reusit sa ocupe pozitia respectiva si in acest moment munceste acolo.

Asa ca, daca sunteti in cautarea unui loc de munca ca si ingrijitoare/ingrijitor de batrani, site-ul EPS-JOBS este una dintre cele mai bune optiuni pentru a gasi de munca in Germania. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa completati un formular simplu cu datele de contact si pe urma te vor suna ei pentru mai multe informatii despre cum poti sa lucrezi legal in Germania, ce pozitii sunt disponibile, care sunt beneficiile daca lucrezi cu ajutorul acestei firmei si multe altele. Acesta este cel mai important pas atunci cand vrei sa iti schimb locul de munca, sa completezi formularul si pe urma te vor suna ei. Avand in vedere ca munca este in Germania, limba germana este necesara. Daca aveti de gand sa va schimbati locul de munca si sa lucrati in Germania, este recomandat sa invatati limba germana cu cel putin 6 luni inainte de a aplica pentru orice loc de munca in domeniul ingrijirii de batrani in Germania.

Sunt foarte multe comentarii lasate de la persoane care lucreaza sau au lucrat pentru agentia EPS Jobs. Fiecare persoana care a lasat un comentariu si-a oferit parerea sincera despre experienta cu firma de recrutare, nu am vazut comentarii negative, toti lauda si recomanda cu drag. De exemplu Sonya a spus asa: Sunt foarte multumita de colaborarea cu firma de recrutare Euro Personnel Service ( EPS Jobs). Firma a fost foarte corecta atunci cand a venit vorba de salariul cuvenit, l-am primit intotdeauna la timp. Mereu mi-au fost respectate drepturile de munca si beneficiile promise la semnarea contractului. In plus, atunci cand vine vorba de sederea mea in Germania nu pot reprosa nimic, am avut asigurata cazarea intr-un spatiu frumos si curat, in plus, locul de munca fata de locul unde am fost cazata a fost foarte aproape, la doar cateva minute de mers pe jos. Nu pot decat sa va multumesc si sa va recomand cu foarte mare incredere pentru seriozitatea oferita in momentul in care am lucrat pentru dvs.

Euro Personal Service ofera unele dintre cele mai bune beneficii si salarii foarte atractive. Va ofera asigurari sociale si de sanatate direct in Germania, asta inseamna ca o sa aveti drepturi complete pe toata durata sederii in Germania ca si angajat. Cazarea si masa sunt gratuite, iar daca aveti nevoie de internet acesta este optional, in functie de discutiile avute aveti un tarif preferential sau chiar gratuit. Calatoriile sunt organizate pe cheltuiala companiei, in functie de durata contractului aveti anumite calatorii din Romania sau spre Romania de la locul de munca, fara sa platiti nimic (in functie de contract). O baza de date cu foarte multe locuri de munca in domeniul ingrijirii in foarte multe regiuni din Germania, puteti sa alegeti unde va doriti sa munciti.

Pe langa aceste beneficii mai vreau sa mentionez doua, sunt foarte importante. Compania ofera totul, se ocupa de organizarea si planificarea in toata perioada in care lucrati in Germania, asta inseamna ca nu o sa va bateti capul cu probleme si stres, compania se asigura de totul, voi doar trebuie sa munciti. Iar la doilea beneficiu este serviciul non-stop de asistenta, adica ei va stau la dispozitie non-stop pentru orice problema. Poate aveti o intrebare legata de salariu, despre o zi libera, acel serviciu de asistenta non-stop este exact ceea ce trebuie sa fie.

Sunt foarte multe beneficii pentru cine vrea sa lucreze in Germania in domeniul ingrijirii de batrani. Salariile sunt in functie de experienta si domeniul pe care il alegeti. De exemplu, pentru cei care vor sa lucreze la oameni acasa, salariile sunt mai mici, pentru ca nu ai nevoie de experienta si studii avansate, in schimb, daca vrei sa lucrezi ca si asistent/asistenta medical/a atunci salariile sunt diferite, dar si studiile si experienta sunt diferite. Indiferent de alegere, compania va asigura locul de munca dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.