Iubesc platforma WordPress

Am inceput sa folosesc platforma WordPress acum multi ani. De atunci, stiam sigur ca WordPress este exact ceea ce ai nevoie pentru a dezvolta un site, blog sau chiar magazin. Fara prea multe cunostinte am reusit sa realizez cateva proiecte foarte frumoase, cu ajutorul tutorialelor gratuite, disponibile pe internet.

WordPress este o platforma gratuita cu o imensa comunitate in jurul ei. Deci, indiferent de problema, se gaseste solutii pentru rezolvarea lor. Am ramas foarte surprins de cate update-uri primesc, de uneltele gratuite oferite prin care pot sa imi verific sanatatea site-ului. Aceste informatii si unelte se gaseau destul de greu inainte sa fie introduse direct in platforma, fara a necesita un modul instalat.

Astazi, din intamplare, am descoperit o pagina numita „Sanatatea site-ului”. Am fost curios sa vad despre ce este vorba si am gasit problemele din imaginea de prezentare a acestui articol. Pentru inceput am eliminat toate temele pe care nu le-am folosit pentru blog, in acest fel am eliberat din spatiul de stocare si am eliminat un risc major de securitate. Am instalat o noua versiune PHP si am activat o functie care ajuta la performantele site-ului. Aceste lucruri le-am descoperit in pagina respectiva, nici nu ma gandeam sa fac aceste lucruri, nu credeam ca sunt importante.

Nu ai cum sa nu iti faci site-ul/blogul pe WordPress cand exista asa de multe unelte care iti fac viata mai usoara si site-ul mai sigur. Deci, pentru mine este mai mult decat o unealta buna, este exact ceea ce trebuie sa fie, pentru orice proiect posibil.

In curand o sa vin cu articole despre WordPress (cum se instaleaza, cum se construieste un blog, cum sa instalezi module…), pentru ca, cineva va avea nevoie la un moment dat. Iar astfel de informatii trebuie sa fie disponibile, in orice limba posibila. Pentru mine a fost usor, inteleg engleza si continutul il gaseam inclusiv in limba engleza. Dar lucrurile se schimba, apar oameni care ofera ceva inapoi, chiar si in limba romana. So, stay close! Lucrez la continut si sper eu, o sa fie foarte educativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.