Inchiriez masina de fiecare data cand ma intorc in Romania

De fiecare data cand ma intorc in Romania inchiriez o masina pentru linistea mea sufleteasca si o sa spun de ce am ales sa inchiriez. Am avut pentru cativa ani o masina pe care o foloseam de fiecare data cand mergeam in Romania si mereu trebuia sa platesc asigurare, revizia tehnica si alte lucruri la ea. Pe langa asta, daca o masina nu este folosita pentru cateva luni bune sau chiar ani, mai are nevoie si de o verificare la un mecanic auto, iar asta inseamna cateva sute de lei sau chiar mii, in functie de probleme. Problema adevarata a fost timpul pierdut si acele multe batai de cap inutile.

Asa mi-am invatat lectia si am vandut masina respectiva. Iar acum, de fiecare data cand merg in Romania inchiriez o masina si am scapat de probleme (fara stres si fara prea multi bani platiti). Nu este chiar usor sa inchiriez o masina, indiferent de unde o vrei, indiferent de tara. Eu de cele mai multe ori stau cateva ore bune sa caut cele mai bune oferte si cele mai bune preturi posibile. Nu vreau sa platesc o suma enorm de mare pentru a inchiria o masina. Nu inchiriez de obicei masini noi pentru ca… pretul este enorm de mare si nu ma incanta deloc sa platesc de exemplu 300 de lei pentru o masina noua cand pot sa inchiriez aceeasi masina cu 2-3 ani vechime la doar jumatate din pret. Stiu ca o masina inchiriata trebuie sa fie noua, dar eu prefer pretul.

Trebuie sa fac o vizita scurta in Sibiu si am cautat o firma care inchiriaza masini si spre surprinderea mea am gasit firma ManiaRent care ofera servicii de inchirieri auto in Sibiu dar si alte orase importante din Romania precum Alba Iulia, Sebes, Turda, Cluj, Timisioara, Hunedoara sau Deva. Pentru mine este foarte important sa folosesc o singura firma care sa imi ofere serviciile de inchiriat masini in mai multe orase. Am zbor direct spre Sibiu si Cluj, iar asta inseamna ca merg des in aceste doua orase. Anul trecut am fost in Sibiu de 3 ori, iar in Cluj de cel putin 5 ori. De fiecare data am inchiriat o masina. Au fost zile in care am inchiriat o masina pentru doua zile, iar alte momente in care am inchiriat o masina pentru o luna.

Cele mai bune servicii pe care le poate oferi o firma de inchiriat masini este acela de a inchiria masina direct de la aeroport si sa o predai tot acolo. Pentru mine este o normalitate sa fac chestia asta. In fiecare tara in care merg, daca am nevoie de masina, inchiriez direct cu ridicare de la aerport si tot acolo o si predau. Da, exista niste taxe diferite daca faci chestia asta, dar aceste taxe sunt enorm de mici. Pentru a inchiria o masina direct de la aerport trebuie sa platesc 50 de lei, iar pretul se imparte asa: la ridicare 25 de lei si la predare 25 de lei. Aceste taxe sunt la maniarent.ro, la alte firme preturile sunt nesimtite sau nu ofera aceasta optiune.

ManiaRent.ro incearca sa ofere tot ceea ce este mai bun si vad ca preia foarte multe lucruri de la cele mai mari firme de inchiriat masini, acele firme internationale. Dar au ceva ce alte firme nu ofera. De exemplu ofera foarte multe informatii despre flota disponibila, iar pe langa asta ofera imagini pentru fiecare magazine disponibila. Ofera reduceri frumoase daca o masina se inchiriaza pentru mai multe zile. De exemplu pretul pentru o Skoda Octavia este de 245 de lei pentru o zi, iar daca inchiriezi masina mai multe de 14 zile pretul este de doar 185 de lei pe zi. Toate taxele si clauzele sunt la vedere inainte de a face orice plata. De exemplu ai costul de inchiriere, taxele de predare si preluare de la aeroport si cam atat. Sunt si alte optiuni care sunt optionale precum scaun de copil care are un pret de 15 lei pe zi, GPS auto cu un pret de 10 lei pe zi sau o optiune interesanta de a inchiria masina fara sa platesti garantie, adica RISC 0 cu doar 250 de lei pentru toata perioada in care masina este inchiriata.

Asa arata functia de cautare. Nu este foarte greu sa cauti, doar alegi locatia si data in care vrei sa primesti masina si bine inteles, data si ora la care vrei sa predai masina. Din cate vad, in josul functie de cautare ai o casuta pe care o poti bifa daca doresti sa predai masina intr-o alta locatie, ceea ce este super. Nu uitati, ManiaRent.ro ofera inchirieri auto in Alba Iulia, Timisoara, Aiud, Sebes, Blaj, Deva, Hunedoara, Cugir, Sibiu, Sibiu Aeroport, Cluj Napoca, Cluj Napoca Aeroport si Turda, iar preturile sunt exact ceea ce trebuie sa fie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.