Încep un podcast

Acum un an de zile mi-am cumparat un microfon de la Razer cu ideea unui podcast despre online, despre cum poti sa iti faci o afacere online, investitii in crypto/nft, bursa si multe altele. Astazi, am realizat ca trebuie sa fac acest podcast si vreau sa il fac asa cum trebuie. Deja am inceput sa inregistrez continutul pe care il voi adauga in curand in diferite platforme speciale doar pentru podcast-uri, dar voi adauga si pe Youtube.

Primul episod din seria mea de podcast-uri o sa fie dedicat domeniului crypto. Acolo am inceput primele investitii, acolo am realizat profituri frumoase si vreau sa ofer informatiile pe care le stiu. Cum se cumpara, de unde se poate cumpara, cum se pastreaza in siguranta si metoda mea de a castiga mereu.

Stiu ca exista foarte multe informatii despre acest domeniu, atat informatii usor de parcurs cat si informatii foarte tehnice, cu analize, cu lumanari, cu de toate pentru toti. Eu nu vreau decat sa ofer informatii mai usor de inteles pentru cei care nu se pricep la online, mai ales la treburi mai grele precum crearea unui portofel, achizitia si intelegerea unei monede/jeton digitale si multe astfel de lucruri explicate bine.

Am multe in plan si sper sa reusesc sa inregistrez minim un podcast pe saptamana. Pana acum totul este bine. Incerc sa invat mai multe despre crearea unui podcast si editarea lui. Stiu sa adaug sunetul de fundal, efecte audio, editarea vocii pentru o mai buna calitate, pauze si multe altele. Imi place foarte mult programul pe care il folosesc, totul se intampla online si se salveaza intr-un cloud, iar pe urma am posibilitatea sa public podcasturile direct din program, fara sa trebuiasca sa descarc in calculator si pe urma sa incarc pe fiecare platforma in parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.