Imi doresc o casuta de vacanta in stil scandinav

In ultimii ani am petrecut cateva sute de ore de documentare. Imi place sa urmaresc diferite emisiuni despre case, cum se construiesc, cum se renoveaza, idei, tot felul de lucruri legate de case. Iar in ultima perioada mi-am dat seama ca trag foarte mult spre minimalist si asta imi doresc de la o casuta de vacanta. Casa de vacanta vreau sa fie in stil scandinav, iar casa in care locuiesc acum are un alt stil, dar tot are elemente din stilul scandinav.

De ce o casa de vacanta? Asta m-am gandit si eu. De ce sa am nevoie de o casa de vacanta daca am posibilitatea sa stau in foarte multe locuri gratis, fara sa platesc ceva. Cum nu sunt in Romania si merg in Romania destul de rar, simt nevoia de un loc al meu, nu sa merg la familie. Chiar daca casa parinteasca ma asteapta cu bratele deschise, trebuie sa am un loc al meu, un loc al meu si al familiei mele. Ne-am gandit sa ne facem un tiny house pe o platforma mobila, dar e costisitoare. Avem un teren frumos si o sa ne facem o casuta micuta, un tiny nemiscator, undeva la 30mp, nimic mai mult. Geamuri mari, mult lemn si vopsea alba peste tot.

Acum planificam totul, punem pe hartie ceea ce ne dorim si incepem sa cumparam materialele necesare. Anul viitor ne gandim sa incepe constructia, dar pana atunci vrem sa avem totul pregatit. Planurile, autorizatiile, materialele si forta de munca. Inca nu stim ce materiale o sa folosim, vrem sa vedem care sunt cele mai ieftine, poate lemn, poate fier, poate caramida. Oricum, o sa fie o casa micuta foarte bine facuta, izolata, panouri solare, tot ceea ce trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.