Husele personalizate pentru telefoane nu ar trebui sa existe

Cele mai oribile lucruri care se pot personaliza, acele huse cu poze personalizate pentru telefoane. Sunt dezgustatoare si punct. Nu stiu ce este cu moda asta noua, dar peste tot vad oameni care folosesc la telefoane huse personalizate. Ok, sa inteleg ca prietena sau sotia ti-a oferit o husa personalizata, dar de ce naiba ar trebui sa porti la telefon asa ceva, de obicei sunt poze banale, personale si atat.

Cat de greu este sa cunosti persoana cu care iti imparti viata? Cu siguranta nimeni nu isi doreste o husa personalizata pentru telefon, dar de obicei femeile exact asta vor pentru barbati, sa puna o poza acolo sa vada toata lumea cat de faina ii iubita. Cel mai penibil cadou. Adica, eu cel putin, nu as putea sa fac un astfel de cadou sau sa primesc. Sotia ma cunoaste foarte bine si stie exact ceea ce am nevoie, avem comunicare, suntem atenti la necesitatile noastre, la ceea ce ne dorim pe parcusul anului si asa mai departe.

Aceste cadouri personalizate cu poza se fac asa, ca nu stiu ce sa ii cumpar, iar o personalizare este numai buna, n-am cum sa dau gres. Am cativa prieteni care au primit astfel de cadouri si am discutat cu ei despre parerea lor, legat de cadourile personalizate, fiecare mi-a spus exact acelasi lucru, sunt inutilitati, scumpe si nu le-au folosit niciodata. Si intrebarea buna acum, de ce ai plati intre 50 si 100 de lei pentru o husa personalizata cu o poza banala cand poti sa cumperi o husa frumoasa, care sa-i placa dragului tau iubit/sot si personalizata cu numele lui si atat, fara o poza de cuplu? S I M P L U !

Iar mai nou am vazut foarte multe afaceri care se dezvolta foarte mult, afaceri care ofera exact astfel de servicii de personalizare a huselor, total diferit de personalizarea cu poza, adica husele alea urate. Mi-au placut foarte mult. Eu lucrez intr-un domeniu in care telefonul meu este sensibil, adica in constructii, praf mult, mizerie si chestii. Mi-am comandat o husa personalizata cu numele meu, o husa rezistenta la cazaturi si socuri, nimic mai mult. Nu o sa dau nume, pentru ca nu asta este ideea, sunt multe magazine care ofera huse personalizate la un alt nivel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.