Huse pentru telefoane Samsung

Cum am ajuns sa folosesc husa la telefon dupa ce mi-am rezolvat un telefon pe care l-am folosit doar o zi. Paguba a fost una totala, atat pentru buzunarul meu, dar si pentru telefon. Nu imi aduc aminte ce telefon aveam in acel moment, dar stiu ca a fost unul dintre cele mai scumpe telefoane in acel moment, era unul dintre cele mai performante telefoane de la Samsung de atunci, costa enorm de mult, stiu ca am platit undeva la 600 de euro pentru telefon.

Bun. Aveam telefonul in mana si nu am acordat atentie cum il bag in buzunar si am ratat buzuarul si a cazut direct pe beton, nu stiu cum am reusit, dar intr-o fractiune de secunda tot ecranul a fost spart. In plus, am reusit sa il sparg intr-o balta, iar apa a intrat foarte repede. Nu am reusit sa fac nimic, pentru reparatii trebuia sa platesc cateva sute de euro si nu aveam suma respectiva in acel moment pentru reparatii, asa ca, am cumparat un telefon nou si asta a fost tot. Daca foloseam o husa nu mai aveam acel ghinion, dar mi-am invatat lectia si acum, primul lucru pe care il fac este sa cumpar husa, folie si pe urma telefonul. Suna ciudat, dar acesta este adevarul.

Huse Samsung de la PhoneGuard

De obicei nu prea acord mare atentie site-urilor online atunci cand vine vorba de huse si folii, dar de aceasta data aveam nevoie de o husa mai speciala si nu am gasit in magazinele din zona mea. Un prieten mi-a recomandat site-ul PhoneGuard.ro dupa ce a citit un articol despre ei, iar pe urma a facut cateva comenzi si a fost uimit de produsele primite, calitatea a fost una peste ceea ce se astepta. Am intrat pe site si am gasit in categoria Huse Samsung exact husa de care am nevoie pentru telefonul meu, apropo, este husa de mai sus. Foarte simpla, moderna si frumoasa, totodata.

Husa este una antisoc care ofera o ultraprotectie, certificare militara si calitate garantata. Pretul husei este de 182 de lei de la 363.99 de lei, adica o reducere de 50%. Am ales aceasta husa pentru ca ofera ceea ce am eu nevoie, iar pe langa asta este unul dintre cele mai vandute produse, materialele sunt unele premium, protectia este completa, se poate folosi si pentru incarcarea wireless si este antialunecare. Sa nu uit si de certificarea miliatara, aprobata cu certificare MIL-SPEC (810G – 516.6).

Protectia nu este completa doar cu o husa de protectie, pe langa husa de protectia, ca sa fie treaba completa, trebuie sa folosim si o folie de protectie, nu? Eu am cumparat o husa destul de ieftina, undeva la 70 de lei, pe care am gasit-o in categoria Folii Samsung. Sunt foarte multe huse care ofera diferite beneficii, dar pentru mine cea mai importanta „functionalitate” pentru o husa este protectia oferita, sa-mi ofere protectie pentru zgarieturi si bine inteles, atunci cand scap telefonul sa nu sparg ecranul.

Dupa ce mi-am rezolvat telefonul mi-am invatat lectia, iar de atunci incerc sa protejez orice obiect pe care il cumpar. De exemplu, acum cateva luni mi-am cumparat un nou laptop. Mi-am cumparat o husa de protectie, o folie pentru ecran si inca cateva lucruri care imi ofera o protectie superioara. Iar la telefoane nici nu mai spun, incerc sa folosesc cele mai bune optiuni pentru protejarea telefoanelor, chiar daca de multe ori sunt costisitoare. Legat de produse de calitate si la preturi bune, pe site-ul phoneguard.ro am gasit produse la preturi foarte ok, pentru toate buzunarele. Sunt produse ieftine, dar sunt si produse scumpe, totul in functie de bugetul disponibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.