George Buhnici si minorele…

Vreau sa discut despre acest videoclip si ceea ce se intampla in acest moment in mediul online, legat de Buhnici, bine inteles.

In primul si primul rand, acest om nu este in lista mea de favorite, face niste chestii nu prea „ortodoxe” in mediul online. Nu zic ca are urmaritori falsi, ca si-a crescut canalele cu ajutorul concursurilor, nu zic ca promoveaza orice, dar orice. Nu zic ca lauda orice produs, nu zic ca totul este bun atunci cand sposorul plateste. Vreau sa ma refer strict la ceea ce a declarat in aceasta filmare pusa la dispozitie de XNS, prin intermediul YouTube.

Georgica, sa nu te superi mama, dar esti persoana PUBLICA si am dreptul sa imi spun parerea. Daca nu te incanta acest articol te rog frumos sa parasesti blogul si buna ziua. Nu de alta, dar stiu ca faci chestii nu tocmai placute.

Asa, sa incep. Nu am nimic ca un barbat sa mearga la mare sa admire un cur, o tata, un sfarc. Dar am ceva cu acei barbati care isi spun public problemele, de fata cu nevestele. Sunt insurat, dar recunosc, ma uit si eu la ceva frumos, dar nu o fac asa cum o faci tu. Iar sa ii spun sotiei ca arata ca o minora si ce bune sunt minorele, dar pacat de celulita si chestii de astea, scuza-ma, dar meriti ceea ce ti se intampla.

Mi-a placut mult raspunsul oferit de tine pe blog. Ai citit ce ai scris? Se vede ca esti pe langa cu acel articol. Frate, ai gresit, asuma-ti si treci peste. Dar tu nu, ca obezitatea este problema, asa intorci subiectul ca nici tu nu te crezi. Esti cam inutil in online, esti genul ala de om care este perfect, iar atunci cand cineva iti atrage atentia ataci in moduri agresive. Recunoaste, ce e asa de greu? Sper sa am ocazia sa te intalnesc pe la mare, cat si pe sotia ta, sa o intreb ce parere are de cat de nesimtit esti. Oare apare un divort ceva? O femeie nu cred ca poate sa primeasca fericirea necesara de la unul ca si tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.