Folosesc gazduire.ro pentru a înregistra domenii web

Au trecut mai bine de zece ani de cand mi-am inregistrat primul meu domeniu web. Nici nu mai stiu care a fost primul nume inregistrat vreodata de mine, dar imi aduc aminte procesul, care a fost unul greu. Acum, in zilele noastre, un domeniu web se poate inregistra foarte usor, fara mari probleme si la costuri enorm de mici, inclusiv domeniile .ro, care au costat o avere acum multi ani. Astazi, este vorba de simplitate.

Am folosit foarte multe firme in ultimii ani, firme care ofera diverse servicii precum inregistrarea de domenii de internet, servere si servicii de gazduire. La inceput am zis ca nu vreau sa colaborez cu firmele din Romania pentru ca imi doream sa primesc servicii de calitate, eu credeam ca firmele din Romania sunt prea mici sa imi ofere ceea ce aveam eu nevoie. Exact asta a fost problema mea, am cautat la firme unde sunt mii sau zeci de mii de clienti, dar acolo suportul este slab. In schimb, la o firma mica, serviciile sunt mult mai decente si suportul mai rapid. Astfel spus, am ajuns sa folosesc doar servicii oferite de romani. Iar una dintre ele este gazduire.ro, singura firma pe care o folosesc atunci cand vine vorba de inregistrarea de domenii .ro, iar in curand voi testa si serviciile de gazduire web, pentru cateva bloguri.

In acest moment cei de la Gazduire.ro au o oferta la inregistrarea de domenii .ro, doar 6 euro pentru inregistrarea unui astfel de domeniu pentru un an de zile, iar pentru prelungirea domeniului pretul este de 9.9 euro pe an. Sunt si alte oferte interesante pentru inregistrarea diferitelor domenii precum cele .com sau .net. In schimb, sunt oferte interesante atunci cand alegeti sa inregistrati un domeniu web impreuna cu un pachet de gazduire. Indiferent de oferte sau nu, atunci cand vine vorba de un provider care ofera servicii precum inregistrarea domeniilor web sau servicii de gazduire, aveti nevoie de calitate si rapiditate. Am gasit exact aceste lucruri la Gazduire.ro. Am facut diferite comenzi si aveam domeniile comandate in doar cateva secunde dupa ce plata era efectuata si confirmata, mai bine spus, totul se intampla automat.

Este o vorba in investitii, sa nu iti pui toate ouale in acelasi cos. In acest caz, este chiar recomandat sa folosesc un singur provider cand vine vorba de domeniile de internet. Eram obisnuit sa folosesc foarte multe firme de inregistrare de domenii si aveam o multime de domenii, la foarte multe firme. Intr-o zi, m-am trezit cu un domeniu care a expirat si bine inteles, nu puteam sa il prelungesc pentru ca deja a fost inregistrat de catre o alta persoana. Atunci mi-am dat seama ca fac ceva gresit si am incercat sa imi mut toate domeniile intr-un singur loc. In unele cazuri nu am putut sa fac ceea ce imi doream, pentru simplu fapt ca o anumita firma nu poate oferi spre inregistrare toate extensiile de domenii pe care le aveam inregistrate. Am optimizat lucrurile si astazi am inregistrate domenii doar la trei firme, doar trei conturi, nu in zece, cum aveam inainte.

Astazi, detinerea unui domeniu este un lucru simplu. La fel si construirea unui site web. Nu ai nevoie de cunostinte avansate, ai totul la indemana, la un click distanta poti afla exact cum poti inregistra un domeniu, cum construiesti un site simplu, fara experienta. Va las aici pagina de facebook a celor de la Gazduire.ro, au lucruri faine despre online, despre crearea de site-uri, tehnologii noi si multe alte lucruri din domeniu. In plus, tot acolo o sa gasiti foarte multe review-uri a serviciilor oferite de Gazduire.ro, review-uri scrise de clienti adevarati, cu bune si rele, asa cum sunt ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.