Ești în căutarea unui apartament în Sebeș?

Am inceput sa investesc in apartamente acum cativa ani. Am inceput cu o garsoniera, pot sa spun una dintre cele mai importante investitii facute de mine. Atunci cand am cumparat garsoniera nu m-am gandit ca o sa investesc in mai multe imobile, dar mi-a placut foarte mult procesul si am zis gata, vreau sa investesc din ce in ce mai multi bani in imobiliare. Nu este un lucru usor sa cumperi un apartament.

De exemplu, atunci cand am cumparat garsoniera nu prea cunosteam detalii despre procesul de achizitie, ce trebuie sa fac daca vreau sa fac renovari si astfel de lucruri. In plus, nu m-am gandit ca o sa mai platesc cateva mii de euro bune pentru diferite servicii oferite de instalator, electrician, arhitect si multi altii. Mi-a parut putin rau atunci cand am facut calculele si cat stres am acumulat dupa ce am terminat garsoniera. Dar mi-am invatat lectia si am zis ca, este mult mai simplu sa cumpar un apartament nou, intr-un bloc nou, modern si frumos, decat sa cumpar unul dintr-un bloc vechi, fara dotari, fara o mana de vopsea pe scara si multe alte probleme.

Acum sa am o suma disponibila mi-as cumpara un apartament in ansamblul Atmosphere Residence deoarece ofera cam toate acele facilitati pe care poate sa le ofere un cartier modern. Sunt multe apartamente, peste 350 la numar, spatii pentru birouri, spatii comerciale, acces rapid la centre comerciale, cladiri moderne cu multiple spatii de joaca, spatii de recreere si acces securizat in complexul Atmosphere.

Astfel de beneficii nu sunt oferite in acele blocuri vechi. Acolo nu exista spatii de joaca, nu exista spatii de recreere, nu exista spatii de birouri sau spatii comerciale. Apropo de Atmosphere Residence, am dat acest exemplu deoarece eu mi-am cumparat un apartament in Sebes si vreau sa ofer celor care au nevoie de o informatie buna, un loc fain care poate sa devina „acasa” pentru multe familii. Este un complex fain de apartamente din Sebes, mie personal imi place foarte mult si am sa spun si de ce.

Daca vrei sa cumperi un apartament pentru investitie sau pentru familie, ai nevoie de un loc care sa iti ofere o siguranta de viitor, ceva frumos, intr-un oras frumos in plina dezvoltare. Deci, acest proiect iti ofera aceste lucruri. O familie are nevoie de toate acele beneficii pe care complexul le ofera. Nu poti sa iti cresti copilul central, intr-un apartament care nu are magazine in jur, nu are parc, nu are nimic, doar un bloc vechi care iti ofera o stare nu tocmai de bine, o stare de tristete. Nu poti sa spui acelasi lucru si la un ansamblu nou, precum Atmosphere. Cateva imagini de la fata locului:

Atmosphere Residence str Transilvania, nr 2 Sebes, Alba – telefon 0749 936 607

Sunt spatii de parcare bine gandite, foarte mult spatiu verde. Mi-ar placea sa adauge ceva mai multa verdeata, cativa copacei care sa nu creasca mari, ceva gen maxim 2 metri cu flori. Bine, eu am foarte multe preferinte, mi-am invatat lectia si stiu ce am de facut de acum, sa cer cat mai multe de la cei care imi vand ceva, daca se poate bine, daca nu se poate tot bine, nu am pierdut nimic daca cineva imi spune ca nu se poate, dar daca se poate, tot eu ies in castig. In acest ansamblu oamenii au cerut lucruri si chiar le-au primit de la cei care le-au vandut apartamentele, drept ca cineva asculta.

Another thing… oamenii isi cumpara apartamente pentru ca au nevoie de timp liber. Atunci cand locuiesti la o casa ai foarte multe sarcini si timpul este limitat, ceea ce face ca, multi oameni sa prefere un apartament. Aveam de gand sa imi cumpar o casa, dar cum nu prea am timp, imi era cam imposibil sa am grija de iarba, de casa, de tot. Asa ca, apartamentul a fost cea mai buna alegere, cel putin momentan, cand sunt tanar, calatoresc mult si prefer sa imi aloc timpul pentru ceea ce conteaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.