Devin obsedat de Cola

Share

Am incercat sa evit cat de mult pot bauturile cu zahar si tot felul de chimicale. Aici ma refer in special la cele acidulate precum Cola, Fanta, Sprite, 7UP si asa mai departe. Au fost ani in care consumam poate maxim cinci astfel de bauturi, dar acum, in ultimile cateva luni, am cumparat foarte multe doze de Cola si nu stiu de ce fac asta.

Stiu ca nu sunt sanatoase, dar sunt buuuuune. Asta este problema.

Ce vreau sa fac sa reduc consumul de bauturi acidulate? Pai, inainte ca sa incep sa fac ceva trebuie sa consum tot ceea ce mai am in frigider. In momentul in care scriu acest articol am in dreapta mea o doza rosie cu potiune magica, mai am cateva in frigider si asta este. Nu vreau sa mai cumpar altele.

Cand am inceput sa consum mai multe bauturi acidulate am observat ca consumul de apa a scazut, pur si simplu nu mai aveam nevoie sa beau apa. Iar acest lucru pentru mine a insemnat o schimbare drastica, eu care eram obisnuit sa beau cativa litri de apa pe zi. Dupa cateva zile am simtit o schimbare a corpului, m-am deshidratat foarte mult si ma simteam mereu balonat din cauza acestora.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *