De unde poți cumpără folie stretch

Am un prieten care a inceput o afacere cu cateva luni in urma si ii merge din ce in ce mai bine. Recent a reusit sa colaboreze cu un magazin online pentru cateva produse si trebuia sa trimita un numar de produse in depozitul acelui magazin, atunci cand a trimis produsele trebuia sa se asigure ca le trimite in cele mai bune conditii, adica sa fie bine protejate, pentru ca stim cu totii cum lucreaza curierii in Romania.

Imi aduc aminte ca mi-a cerut o idee despre cum poate sa asigure transportul pana la depozitul din Bucuresti, noi locuind undeva in Maramures. Am cautat cele mai bune solutii si intr-un final am ajuns la concluzia sa folosim paleti, cutii de carton si pe urma sa infoliem paletul si cutiile cu o folie stretch pentru paletizat. Asta am si facut, dar a fost foarte greu sa gasim o folie de calitate in magazinele din jurul nostru. Am incercat sa mergem si la cateva firme de curierat pentru a cumpara o astfel de folie si nu au avut, am mers si in magazine de constructii unde trebuia sa gasim, dar nu am gasit.

In prima faza am cautat pe internet daca gasesc folie la magazine de bricolaj, iar pe urma Google mi-a recomandat diferite firme care vand folii stretch pentru paletizat, iar prima recomandare a fost KangooPack.ro, de acolo am cumparat intr-un final ceea ce avea nevoie prietenul meu si in plus, pe langa folie am cumparat si un dispencer metalic care ne-a facut treaba mult mai usoara atunci cand am infoliat cutiile. Pe site-ul lor am gasit enorm de multe solutii pentru infoliat, ambalare, consumabile si multe alte solutii pentru afaceri. Dar este bine de stiut, daca afacerea lui va creste in acest ritm alert cu siguranta o sa fie nevoit sa cumpere alte lucruri mai avansate pentru a ambala produsele pe care le trimite.

Am gasit acest videoclip pe YouTube si am ramas uimit sa vad ce tehnologii exista pentru ambalare, adica sunt tehnologii foarte avansate care ofera un grad ridicat de ambalare. Mai multe videoclip-uri cu produsele oferite de KangooPack gasiti aici, contul lor oficial de YouTube. O afacere mica nici nu poate sa viseze la asa ceva.

De exemplu prietenul meu pana acum cateva luni nu avea nevoie de folie stretch pentru ca avea comenzi mici, pe site-ul lui, dar in urma unei colaborari cu un foarte mare magazin online a fost nevoit sa trimita intr-o singura comanda cateva zeci de produse, asta a insemnat alte achizitii pentru a putea trimite comanda fara probleme. Acum se gandeste sa angajeze inca un om, sunt prea multe comenzi si efectiv nu are timp sa se ocupe el de toate.

Kangoopack este cel mai potrivit partener pentru orice afacere, indiferent de marimea afacerii, solutiile oferite de KangooPack sunt diverse. Masini de paletizat, masini de infoliat, masini de ambalat, masini de lipit pungi, diferite folii stretch, benzi adezive, benzi PP, folie cu bule si multe alte produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.