De ce nu imi place Happy Meal de la Mc?

Am fost de foarte multe ori la Mc Donald’s si recunosc ca mancarea lor provoaca dependenta. Mergeam la Mc Donald’s de trei sau chiar patru ori pe saptamana. Am zis intr-o zi, ca gata, este suficient. Trebuie sa fac ceva sa renunt la mancarea lor si sa incerc sa evit aceste locatii. Dar, copilul, tot imi cere Mc, pentru ca vede de foarte multe ori reclame si este curios. Bine, i-am facut pe plac.

Am mers de cateva ori acolo anul trecut si pur si simplu nu gasim o solutie buna. Lui nu ii place chestiile pe care le gaseste in meniul lor, el este asa, mai pe mancare sanatoasa. Lui ii place suculetul, jucaria pe care o primeste si atat. A incerc intr-o vreme Fish Fingers, dar nu i-au placut, ba chiar a incercat si cele vegetabile.

Chiar sunt curios de ce nu introduce in meniu salate, pui simplu, chestii de astea mai simple. Lui ii place ceea ce primeste in cutie, dar mancarea ne ramane noua. Iar noi, cum am renuntat la astfel de mancaruri, aruncam mancarea pur si simplu. De multe ori, cumpar Happy Meal-ul si specific ca nu vreau nimic, doar sucul acela de portocale si jucaria. Chiar au fost dati in care am primit cate 2-3 jucarii, chiar daca nu este permis acest lucru, dar angajatii de la Mc-ul unde merg eu sunt foarte de treaba.

De asta nu imi place acest meniu Happy Meal. Nu este facut pentru cei mici, sa ofere mancare buna si sanatoasa. Ofera doar chestii banale, prostesti, nimic mai mult. Sunt nerabdator sa vad in meniu cam ceea ce isi doreste princhindelul meu. Dar pana atunci, papa bun se face acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.