Cum am facut 5000 de euro din 50 de euro?

Acum câteva zile mi-am dat seama că, acum câteva luni bune, defapt acum un an și ceva am cumpărat o sumă frumoasă de Telcoin, o monedă digitală. Am plătit 50 de euro, într-o vineri, când am primit salariul.

Am rămas uimit de creștere și am profitat la maxim de achiziție. Am vândut în secunda doi, dar m-am gândit și pe viitor. Nu am vândut chiar tot, am lăsat cel puțin 20% și vedem ce o să se întâmple pe viitor. Mai vreau să țin moneda încă 1-2 ani, dacă în acest timp va avea o creștere sau se va menține constant la un preț decent, voi ține moneda mai mult. Ce am făcut cu banii? I-am investit în bursă. Fiecare cent l-am băgat în bursă în companii în care investesc pe termen lung.

În acest monedă de care am spus are o creștere frumoasă, prețul este enorm de mic dacă vreți să cumpărați acum. Puteți să cumpărați 1000 de bucăți cu doar 20 de euro, un preț enorm de mic pentru potențialul monedei pe termen lung. Dar știți vorba aia, piața monedelor digitale este una foarte volatilă. Astăzi poți să ai o creștere cu multe zero-uri, iar mâine să ai un mare minus și dureri de cap.

Atunci când investești, chiar dacă ai sau nu o bază de cunoștințe în educație financiară, trebuie să îți asumi riscul de pierdere. Bine înțeles, îți asumi pierderea, dar mereu trebuie să ai un coș cu diferite metode care să-ți producă bani. Investești în diferite monede digitale, în bursă, în imobiliare, în etf-uri… multe soluții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.