Companiile din Rusia

Rusia si-a trimis spre faliment o multime de companii foarte profitabile, care aduceau o gramada de bani pentru tara. Oare ce se va intampla in urmatoarele zile, saptamani, luni sau chiar ani? Aceste companii pur si simplu nu vor mai putea oferi serviciile sau produsele, totul din cauza unui guvern si a unui presedinte defect, nimic mai mult.

Vreau sa ofer un exemplu si ma voi limita doar la acesta. O companie care anul trecut a facut un profit imens de mare, cu o prezenta de 40% din afacere in Rusia, 10% prezenta in Ucraina, a oferit anul trecut un divident de 0.5 euro per actiune, peste 10% randament, ca sa spun asa. Acum am verificat sa vad ce se intampla cu companie si cat a mai scazut, am ramas surprins sa vad ca, in doar cateva zile a ajuns la o scadere de -77%. IN DOAR CATEVA ZILE, DIN CAUZA ACESTUI RAZBOI BOLNAV A RUSIEI.

Sunt zeci sau chiar sute de astfel de companii care pur si simplu vor intra la faliment, asta inseamna foarte multe locuri de munca pierdute. Unde se duce Rusia?

Chiar daca au foarte multi bani in rezerve, nu este suficient sa sustii o tara, oameni, afaceri si nu in ultimul rand o armata care costa milioane de dolari. O bomba nu e ieftina, o ora de zbor cu un avion ajunge pe la 30 de mii de dolari. Gazul ca gaz, ca nu prea o sa-l mai cumpere nimeni din Rusia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.