Cine se trezeşte de dimineaţă, departe ajunge!

Nu sunt o persoană foarte matinală, ba din contră, îmi place să dorm mult. Dar vreau să schimb ceva cu acest stil de viață. Uneori, am niște momente în care aș vrea să mă pot trezi dimineața la oră cinci sau chiar mai repede, pentru a avea mai mult timp pentru ceea ce îmi place să fac. Vreau să mă trezesc cât mai repede, să îmi fac o cafea, să încep să fiu productiv, nu să lenevesc și abia să mă pot ridica din pat. Iar vorba „cine se trezește de dimineață, departe ajunge” este cât se poate de adevărată și ar trebui să luăm exemplu și să facem ceva.

Să mă trezesc la ora patru este cam greu, dar voi încerca să mă trezesc la ora cinci. Dacă mă trezesc la ora aceaasta, câștig câteva ore pe săptămână pe care le pot folosi pentru a-mi putea îndeplini mai repede visele. În fiecare zi aș câștiga încă o oră și jumătate. În acest timp pot să fac multe lucruri și performanța este mai ridicată.

De fiecare dată când mă trezesc mai repede, lucru care se întâmplă destul de rar, dimineață îmi dau seamă că am mai multă energie, vreau să fac cât mai multe lucruri. Iar chestia asta cu trezitul de dimineață, la milionari, este cel mai bun mod de muncă. Dimineață gândești mai limpede, nu ai gânduri negative care sunt acumulate în timpul zilei, ești mai relaxat și parcă timpul stă în loc.

Așa că, începând de mâine voi încercă să fiu treaz la ora 5. Știu că o să îmi fie destul de greu primele zile, poate chiar și săptămâni, dar cu timpul corpul se obișnuiește și se adaptează. Suntem oameni, iar noi suntem făcuți să ne adaptăm repede. Acum, singura problemă este confortul și lenea de dimineață, când stai bine la căldurică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.