Cele mai bune servicii de web hosting?

Nu stiu sa spun care sunt cele mai bune servicii de web hosting din Romania, dar pot sa spun ca am incercat foarte multe servicii si am ajuns la concluzia ca cele mai bune servicii de web hosting pe care le poti incerca in Romania sunt de la cele mai vechi firme din industrie, spun asta pentru ca, cu trecerea timpului au dovedit seriozitatea si profesionalismul. Iar una dintre firme este Gazduire.ro, care ofera servicii profesionale de web hosting (pe langa asta ofera si alte servicii precum inregistrare de domenii web).

Am ales sa scriu despre Gazduire.ro deoarece este una dintre cele mai longevive si serioase firme care ofera astfel de servicii. Am folosit serviciile lor, atat eu cat si clientii mei, calitatea este cu mult peste asteptari, suportul tehnic nici nu se pune problema, nu am ce sa reprosez. Indiferent de ora, indiferent de zi, indiferent ca afara ploua sau este soare, cineva este la dispozitie gata sa te ajute cu o informatie.

Tocmai de asta recomand cu mare incredere serviciile lor de web hosting pe care le ofera. Pachetele disponibile sunt create pentru cei care sunt la inceput, poate un blog nou, un mic magazin sau un site de prezentare si pot sa ajunga la pachete complete pentru site-uri mari mari, poate un magazin online, un site de stiri, un forum sau cate si mai cate. Pachetele disponibile sunt cele din imaginea de mai jos, preturile pornesc de la 3.49 de euro pe luna pentru si ajung la 14.99 de euro pe luna. Pe langa aceste tarife mai se adauga si TVA-ul, de tinut minte acest lucru, taxa se adauga atunci cand ajungeti la finalizarea comenzii. La data cand am scris articolul oferta era disponibila, adica ce se vede in imaginea de mai jos, prima luna la o super reducere.

Majoritatea firmelor ofera un uptime garantat, dar nu multe firme poaote sa garanteze un uptime de 99.9% asa cum o face Gazduire.ro la pachetele de web hosting. Totul se poate verifica in timp real, puteti foarte simplu sa intrati pe acest link si aveti informatii despre fiecare server, daca este offline sau online. Dupa cum apare si pe site-ul lor de prezentare, in ultima luna serviciile au fost online in proportie de 99.9% iar in ultimul an media a fost tot de 99.9%. Este foarte greu pentru o firma care ofera servicii de web hosting sa ofere o garantie de uptime asa de mare. Sunt foarte multe atacuri si probleme care apar, dar totusi, serverele sunt online si asta este un lucru de laudat.

Cei de la gazduire.ro au pagina de facebook Gazduire.ro unde adauga diferite materiale interesante, dar de cele mai multe ori fac trimiteri catre blogul lor unde ofera o multime de informatii utile celor care au un site. Iar daca esti la inceput, cu siguranta acele informatii iti vor prinde numai bine. De exemplu, acum cateva zile au postat un nou articol pe blog despre cum poti sa rezolvi eroarea 503 din WordPress. Nici eu nu stiam cum sa o rezolv, chiar aveam o problema cu un site si articolul respectiv mi-a prins numai bine. Pe langa acel articol am mai gasit si un articol legat de back-up si cat de important este acesta pentru site-ul nostru.

Asa cum am mai spus, recomand serviciile de web hosting oferite de gazduire.ro. Nu stiu daca tu ai avut o experienta placuta sau nu, dar eu am folosit serviciile si stiu despre ce vorbesc. Apropo de folosit serviciile… daca inregistrati un domeniu web si comandati si un serviciu de web hosting pentru acesta, o sa aveti o surpriza foarte placuta (Comanda impreuna cu un pachet de hosting si inregistrezi domeniul dorit la  doar 6€. Reducerea la pachetul de hosting se aplica doar pentru prima luna de servicii.)

Denumire: H88 Web Hosting SRL – www.gazduire.ro

Adresa: Str. Calea Floreasca nr. 169, Cladirea IPA, Etaj 2, Camera 4, Sector 1, 014459, Bucuresti, Romania Cod Fiscal: 33424916 Reg. Com: J40/14964/2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.