Apple TV este gratuit pentru 7 zile

Nu aveam de gand sa folosesc serviciul de streaming de la Apple, dar daca tot ofera 7 zile trial, de ce nu. Nu stiu daca este disponibil in Romania, dar pretul este unul foarte bun, iar de continut nu duce lipsa. Am urmarit doar CODA, un film premiat Oscar, deci nu aveam cum sa vad filmul in alta parte.

Pretul este de 4.99 dolari pe luna, iar anual este de 49.99 dolari, o reducere semnificativa de aproape 10 dolari. Asa cum am spus, nu am idee daca este disponibil in Romania si la ce preturi, dar cu siguranta este disponibil, este Apple, totusi.

Daca vreti sa folositi doar cele 7 zile gratuite nu uitati de un lucru.

Pentru a putea folosi serviciul lor, mai ales cele sapte zile gratuite, aveti nevoie de un card bancar valid.

Adaugati cardul si pe urma anulati abonamentul, pentru ca astfel o sa se faca plata automata dupa expirarea celor sapte zile gratuite. Daca nu vreti sa folositi serviciul lor trebuie sa faceti asta, in caz contrar o sa aveti o surpriza neplacuta.

Eu zic sa profitati de aceasta oferta. Sunt foarte multe productii interesante, pentru orice varsta. Nu stiu cat timp o sa tina oferta cu cele sapte zile gratuite, dar ma gandesc ca nu prea mult. Netflix a facut la fel, a oferit o luna gratis la inceput si pe urma au eliminat oferta cu o luna gratuita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.