Anunturi gratuite in Constanta

Share

De multe ori cautam site-uri unde sa imi pun anunturile mele de vanzare. De exemplu, acum cateva luni am vrut sa imi vand masina si nu prea am gasit site-uri serioase unde pot sa adaug un anunt de vanzare. Am gasit cateva site-uri care sunt cunoscute la nivel national, dar mi-am dat seama ca acele anunturi nu au fost chiar gratuite. Acum, daca vrei sa adaugi un anunt pe un site cunoscut trebuie sa si platesti. Am cautat mai bine si intr-un final am gasit un site de anunturi gratuite din Constanta.

Daca esti din Constanta si vrei sa vinzi ceva sau oferi anumite servicii/produse, atunci site-ul din acest link este pentru tine, este unul dintre cele mai vizitate site-uri de stiri, dar au si o rubrica de anunturi. Daca vrei sa adaugi un anunt, primul si primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti faci un cont de membru. Odata ce contul este facut si activat, poti adauga anuntul dorit in doar cateva minute. Nu este un proces dificil, este chiar usor sa adaugi anuntul. Anuntul tau o sa fie publicat in sectiunea anunturi, odata ajuns acolo ai sanse foarte mari sa iti vinzi produsul/serviciul.

Este un site de anunturi dedicat pentru Constanta, asta inseamna ca este recomandat sa adaugi un anunt doar daca te afli acolo, in Constanta. Asa, o sa iti fie mult mai usor sa gasesti un potential client. Daca locuiesti in Satu Mare si vrei sa vinzi un teren in Satu Mare, atunci acest site nu este pentru tine. In schimb, daca vrei sa vinzi un teren in Constanta si locuiesti acolo sau intr-o alta parte a tarii, atunci da, poti sa adaugi un anunt de vanzare.

Este recomandat sa vinzi doar local. Am auzit de foarte multe ori persoane care incercau sa vanda case, masini, terenuri si alte lucruri scumpe, acestia foloseau site-uri nationale sau tot felul de site-uri de anunturi locale, dar alegeau total gresit site-urile. Sa va dau si un exemplu sa intelegeti. Un prieten a vrut sa-si vanda garsoniera din Sighetu Marmatiei, a pus anunturi pe site-urile mari de anunturi si pe urma a inceput sa adauge anunt pe orice site posibil de anunturi. La un moment dat il vad ca distribuie pe facebook un link spre un site de anunturi din Bucuresti. Da, site local, site axat pe Bucuresti.

Va ofer cateva sfaturi cand vreti sa adaugati un anunt si sa aveti un cumparator intr-un timp foarte scurt de timp:

  • adaugati cat mai multe informatii legat de anunt, pe langa aceste informatii este recomandat sa adaugati cat mai multe poze facute din unghiuri diferite;
  • mentionati in anunt datele de contact si orele in care va poate contacta (nu vreti sa va sune oamenii la ora la care voi dormiti);
  • adaugati pretul real si mentionati daca acesta este negociabil sau nu. Multi oameni vor sa negocieze, iar daca adaugati in anunt ca nu acceptati un alt pret atunci acesti oameni vor evita anuntul;

Daca nu adaugati imagini si informatii suficiente despre produs/serviciu, numarul de accesari spre anunt o sa fie mai mic, asta se traduce prin lipsa de potentiali clienti. Un site de anunturi va poate oferi expunere si clienti, dar depinde de voi, cei care adaugati anunturile, sa adaugati anunturi care respecta anumite criterii. Aceste criterii sunt sfaturile de sus, daca anuntul pe care il adaugati respecta punctele de sus, cu siguranta o sa aveti clienti.

Acum ca stiti ce trebuie sa faceti, va doresc la cat mai multe anunturi in Constanta. Sa umplem site-ul de anunturi din Constanta. Masini, apartamente, case, terenuri, scule, locuri de munca, avem de toate!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *