Am intrat in politica

Dupa multi ani in care mi-am spus ca nu voi intra niciodata in politica, uite ca mi-am incalcat cuvantul. Anul trecut m-am inscris intr-un partid politic si m-am implicat destul de mult, pana intr-un moment in care am candidat ca membru in filiala locala. A fost o schimbare destul de mare pentru mine, mai ales ca nu aveam treaba cu acest domeniu. Bine, bine, dar de ce am intrat in politica?

Am avut foarte multe discutii cu familia, prietenii sau persoane cunoscute, mereu trebuia sa explic de ce am intrat in politica si de ce sa nu ma vada ca o persoana cu intentii rele. Locuiesc intr-un oras mic, dar suficient de mare incat sa imi doresc sa existe o „structura” locala puternica, pentru a dezvolta orasul si zona, mai ales ca ma aflu intr-un oras important din Romania, ca si asezare si traditii. Asta imi doresc mai exact, o implicare mai puternica, sa dezvoltam cu resurse oferite de Guvern si Uniunea Europeana.

Mi-am dorit de multi ani sa pot face ceva, dar mereu m-am rezumat la cateva comentarii la postari pe Facebook, dar mi-am dat seama ca ceea ce comentam niciodata nu era pus in aplicare de catre cei care erau la „putere” in dragul nostru oras. Asa ca, intr-o zi, m-am suparat si am zis ca vreau sa fac ceva. In acest mod m-am inscris in politica. Am analizat foarte bine optiune si intr-un final m-am inscris in cel mai bun partid care are exact viziunea pe care o am si eu, acum sa vedem cum se vor desfasura lucrurile pe viitor.

Pana in acest moment am reusit sa ma implic suficient de mult incat, dupa cateva saptamani de la inscriere, am reusit sa formam un grup de lucru care sa lucreze la diferite proiecte pentru dezvoltarea orasului; am candidat la filiala locala, unde am si castigat un loc de membru cu drepturi; am construit primul site pentru filiala locala; am adus noi membri in partid; avem cateva locuri in Consiliul Local; si multe altele proiecte realizate sau in curs de realizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.