Am găsit spații de joacă pentru copii pe BeKid.ro

Ca sa intelegeti situatia si cum am ajuns sa caut spatii de joaca pentru copii. Sunt un fel de magician pentru cateva companii din Romania care se ocupa cu imobiliare, eu sunt cel responsabil pentru achizitii. Ultimul proiect la care am participat activ a fost un complex rezidential din Timisioara, doua blocuri cu 40 de apartamente si 30 de case, un cartier foarte frumos, cu multe spatii verzi si un parc imens de mare. M-am ocupat de toate achizitiile facute de compania care a dezvoltat complexul, a fost o munca frumoasa, dar atunci cand a venit vorba sa fac cateva achizitii pentru parc si spatiile verzi am zis pas, aveam nevoie de ajutor. Aveam doar o lista cu cateva lucruri dorite pentru parc.

Initial am zis ca este floare la ureche, dar nu a fost chiar asa. Am mers prin diferite parcuri frumoase sa vad ce atractii sunt pentru cei mici, am mers la diferite magazine si am verificat si pe internet, idei pentru parcuri. Am avut atat de multe pe lista incat nu stiam ce sa cumpar. Eu trebuia sa cumpar anumite lucruri si trebuia sa le predau, atat. Aveam un buget destul de mare si timp limitat la dispozitie. Trebuia sa ma misc rapid si sa finalizez aceasta sarcina la timp. Ce am facut? Simplu, am cautat producatori de spatii de joaca. Am spus ce vreau si am primit preturi imense, mult peste bugetul pe care il aveam disponibil, iar la partea de negocieri nu prea am avut sansa.

Am ajuns intr-un final sa gasesc site-ul bekid.ro unde am gasit spatii de joaca pentru exterior. Aici am gasit toate produsele de care aveam nevoie, preturile la vedere, informatii detaliate despre fiecare produs si garantie de pana la 24 de luni la aproape toate produsele comandate. Primul produs pe care l-am comandat a fost o tiroliana profesionala, dar inainte de asta am discutat cu echipa mea si am prezentat acest produs si cat de fain este. In Romania nu prea se gasesc tiroliane in parcuri, in schimb, in tari precum Germania, Irlanda, UK, Norvegia… tirolianele sunt foarte la moda si apreciate de cei mici.

Pe locul doi se afla un tobogane si leagane. Unul niciodata nu este suficient, mai ales cand acest parc se afla intr-un cartier cu familii tinere. Deci 6 leagane in total si 2 tobogane. Iar pentru cei mici am ales si doua balansoare pe arcuri, unul dintre ele are forma de avion si cel de-a doilea forma de scuter. Ce altceva am mai comandat? Un climbing dome, pentru cei mai isteti copii, iar pentru cei mai lenesi am ales sa construim un spatiu de joaca in nisip unde am comandat diferite jocuri pentru nisip.

Toate aceste lucruri au fost deja comandate si livrate. Toate produsele au primit garantie si toate au fost construite respectand niste standarde speciale pentru siguranta. Am avut mare noroc cu preturile oferite de BeKid.ro, multe dintre produse ar fi costat cu cel putin 30% fata de alte magazine, iar eu am o pozitie in care trebuie sa negociez foarte mult, sa optimizez fiecare achizitie facuta. De aceasta data nu a fost necesar acest lucru, m-am incadrat foarte bine in buget si chiar din contra, am putut sa cumpar mai multe lucruri decat imi doream la inceput.

Imi place faptul ca poti sa cumperi astfel de produse nu doar pentru parcuri, poti sa ii faci cadou copilului tau astfel de lucruri frumoase. De exemplu un leagan, un tobogan sau chiar o tiroliana (asta daca ai spatiu, tiroliana are 25 de metri lungime). Sunt produse care au preturi foarte bune, dar sunt si produse care costa suficient de mult, dar acele produse sunt recomandate pentru parcuri sau pentru cei care nu au probleme platind cateva mii de lei pentru spatii de joaca. Dupa ce am analizat putin aceste produse si calitatea lor mi-am dat seama ca foarte multe parcuri din Romania, parcuri administrate de primarii, ar trebui sa schime spatiile de joaca cu astfel de spatii de joaca, mult mai vesele, colorate si interesante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.