Afilierea este noua metoda de facut bani pentru romani

In ultimii trei ani, mai bine zis de la inceperea pandemiei, au inceput romanii sa descoperea afilierea online si asa a inceput un spam imens din partea celor care „fac bani de acasa”, cei care nu au experienta, dar se cred mari experti in promovarea online.

Nu am nimic cu cei care incearca sa produca bani dintr-o sursa online, dar am ceva cu cei care se inregistreaza pe o multime de grupuri de Facebook si incep sa promoveze diferite site-uri. Promovarea folosind afilierea este una dintre cele mai bune metode pentru un magazin sa produca vanzari, dar de multe ori poate sa fie daunator unui magazin, asta daca cei care promoveaza nu au cunostinte sau fac foarte mult spam.

Eu am inceput de o vreme sa fac afiliere, dar mi-am facut un plan bine gandit si promovez doar anumite produse si servicii. Nu folosesc grupurile de facebook, dar folosesc reclamele lor, ceea ce ma ajuta sa ajung la persoanele tinta si reusesc sa obtin lead-uri, adica comisioane.

Multe persoane cred ca afilierea este doar spam-ul pe facebook. Se pot face foarte multi bani daca ai o idee despre ceea ce inseamna afilierea si cum poti sa promovezi anumite produse/servicii in grupuri de facebook foarte nisate, dar sa recomanzi ceea ce oamenii au nevoie. Daca intri intr-un grup despre fotbal si incerci sa promovezi genti de femei deja este alta treaba, in schimb, daca promovezi mingi de fotbal sau incaltaminte de fotbal, deja este o alta discutie si sanse mai mari de comisioane. Vreau mai multa imaginatie si atentie de la aceste noi persoane care intra in afiliere, vreau sa se documente, vreau sa faca bani.

Concurenta este foarte buna. Apropo de asta, activez si eu in afiliere de ceva vreme si vreau ca in perioada viitoare sa aloc mai mult timp. Vreau sa incerc sa intru pe piata internationala, sa promovez produse si servicii international, nu doar in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.