Afacerile mici și prezența online :(

Intru pe Facebook si caut o afacere locala. Nu este numar de telefon, nu are adresa exacta, dar e activ pe Facebook. Trimit un mesaj privat si astept sa vad cand primesc raspuns. Trece o zi, trece doua, trece o saptamana si intr-un final primesc mesaj. Am trimis o cerere de oferta de pret pentru un anumit serviciu, cand am primit oferta lor deja a fost prea tarziu, contractasem deja un serviciu de la o alta firma.

Intr-o zi, cautam nu mai stiu ce si am intrat pe pagina de facebook a unei afaceri. Acolo am vazut cateva comentarii la postari precum: Cat ma costa produsul x, cat costa mp si asa mai departe. Nimeni nu a oferit un raspuns. Daca tu ca proprietar de afacere ai pagina de Facebook si nu raspunzi unor astfel de mesaje, atunci exista delete facebook page si ai scapat de tot, ca oricum ai pagina degeaba. Nu te mai complici.

Proprietarii de afaceri mici, afaceri locale, care ofera diverse produse sau servicii, va rog sa luati in serios ceea ce faceti. Doar asa o sa ajungeti sa aveti succes, sa produceti, sa aveti mai multi bani. Va faceti o pagina de facebook, adaugati postari cu produsele disponibile spre vanzare sau cu serviciile, dar raspundeti la oameni, indiferent ca intreaba de curiozitate sau chiar vor sa cumpere. Sa va plangeti ca nu aveti vanzari nu este o scuza, este fix problema voastra daca nu vindeti. Cum va promovati asa o sa aveti si comenzi, vanzari… bani in portofel la final de zi.

Nimeni nu o sa va planga de mila. O pagina de facebook este o chestie banala, un must have, ca sa spun asa. Ceva ce trebuie sa aveti, indiferent de domeniul in care activati. Daca nu aveti asta, atunci cu siguranta nu o sa va ganditi la ceva mai mult, un website, de exemplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.