Afacerea ta are nevoie de optimizare SEO?

Imediat dupa ce am terminat scoala generala a inceput sa ma atraga afacerile. A fost o perioada in care imi cheltuiam alocatia pe carti despre afaceri. Mi-a placut asa de mult incat am inceput sa lucrez la propria mea afacere. Imi aduc aminte ca aveam un website facut gratuit si acolo imi ofeream diferite servicii pentru piata locala. Nu stiam eu de chestii despre promovare, cum sa imi fac cunoscut site-ul sau lucruri serioase. Scoteam la imprimanta cateva carti de vizita cu adresa site-ului si serviciile pe care le ofeream. A fost prima mea afacere si am invatat multe lucruri frumoase.

Imediat dupa ce am terminat liceul m-am implicat intr-o afacere frumoasa. Un prieten a investit o suma foarte mare de bani intr-o afacere in imobiliare si mi-a oferit oportunitatea sa invat, sa lucrez pentru el mai bine spus. Acolo am invatat cam tot ceea ce tine de o afacere, totul, incepand de la zero pana la vanzarea unui imobil.

Eu am fost mai mult in spatele a tot ceea ce tinea de promovarea proiectului, contactarea clientilor in legatura cu ofertele cerute si astfel de lucruri. Am avut foarte mare noroc cu serviciile de promovare a unei companii care ne-a oferit servicii profesionale de promovare seo a site-ului. Nu stiam foarte multe lucruri despre online si cum se poate promova un site, iar atunci cand am discutat cu reprezentatii companiei respective mi-au oferit toate informatiile de care aveam nevoie. Doar asa am inteles de ce optimizarea si promovarea seo este foarte importanta pentru orice afacere din online, din orice domeniu.

Astfel de servicii iti ofera succesul, iti ofera vanzari, expunere si cam tot ceea ce isi doreste o afacere cu o prezenta online. Ce este mai exact SEO? SEO este un proces prin care se inbunatateste vizibilitatea unui site in rezultatele din motoarele de cautare. De exemplu, cel mai mare si important motor de cautare este Google. Fiecare isi doreste sa fie cat mai bine pozitionat in Google pentru a castiga clienti, trafic, lead-uri si asa mai departe. Ca sa ajungi in primele cautari trebuie sa platesti reclame sau sa incepi o campanie de promovare SEO. Optimizarea si promovarea SEO sunt lucruri greu de facut, ai nevoie de cativa ani sa intelegi tot procesul, tocmai de asta este recomandat colaborarea cu o firma specializata cu rezultate dovedite.

Am inceput sa ma documentez despre cum functioneaza motoarele de cautare si cum putem sa ajungem cat mai sus, am gasit acest articol care explica mai multe lucruri interesante. Nu o sa-mi bag mainile in munca celor care fac asta zi de zi, dar imi place sa fiu informat, sa inteleg mai bine ceea ce inseamna promovarea si optimizarea unui site pentru motoarele de cautare. Am citit multe articole in care oamenii se plangeau de rezultate proaste, de scaderi de locuri din motoarele de cautare, din cauza ca, au facut singuri SEO si nu au inteles de ce se duc in jos, in loc sa creasca.

Indiferent de afacerea pe care vreti sa o promovati, trebuie sa aveti un plan, ce asteptari doriti mai exact de la un site online, un magazin online. Unele afaceri au nevoie doar de un site de prezentare si atat, altele au nevoie de un site care sa produca bani, sa aduca clienti, vanzari, comisioase. In aceste zile, cand totul se invarte in online, indiferent ca aveti o afacere mica, un service de exemplu, aveti nevoie un site bine facut, conturi pe siteuri de socializare si promovare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.