2023

Share

La multi ani, 2023!

Nu am scris de cateva saptamani pe blog si astazi este cel mai bun moment sa fac acest lucru. Am intrat intr-un nou an, un an in care ma voi concentra mai mult pe mica mea afacere si bine inteles voi pune pe primul loc familia. Pentru acest an mi-am propus cateva lucruri pe care trebuie sa le realizez, acestea sunt:

  • crearea unor produse de spa – in acest moment am ideea unor produse si vreau sa le dezvolt. Sunt in cautarea unor furnizori pentru materie prima si bine inteles, dupa ce am cateva produse ma voi gandi la un brand, iar de aici va incepe toata povestea.
  • vreau sa invat mai multa educatie financiara – stiu ca am scris cateva articole aici despre educatia financiara, unde investesc si in ce investesc mai exact. Anul acesta vreau sa o fac intr-un mod mai serios.
  • afacerea sotiei merge minunat si vreau sa ma implic si eu in afacerea ei – are o mica afacere cu lumanari premium, adresate oamenilor care platesc suficient de mult pentru o lumanare. Afacerea merge minunat si am zis sa investim mai mult bani in aceasta afacere si sa lucram la brand.
  • sa incep sa fac mai mult sport – Adica, sa incep sa fac sport, mai bine zis. Am fost la sala pentru cateva luni in acest an si imi pare rau ca am renuntat. Mi-am facut abonament ieri si am fost astazi o ora, mi-a placut enorm, dar este foarte greu la inceput.
  • sa citesc mai mult – Mi-am propus sa citesc minim o care pe luna, adica undeva la 12 carti pe an, minim. Dar mai recomandat este 2 carti pe luna, adica o carte la doua saptamani.

Acestea sunt cateva lucruri pe care vreau sa le realizez in acest an. Cu siguranta o sa reusesc si ma voi stradui sa duc la final cele propuse, dar pe langa aceste lucruri mai sunt cel putin douazeci de lucruri diferite. O sa imi fie foarte incarcat programul, dar de obicei, programul meu este foarte aglomerat.

Va doresc un an nou minunat, plin cu de toate, multa sanatate!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *